Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g110g121kcal23g0g2.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g2g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.2g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Herkkusieni 44g7kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g336kcal50.4g7.6g10.2g2g
Valittu annoskoko298g168kcal25.2g3.8g5.1g1g
Annoskoko puolitettuna149g84kcal12.6g1.9g2.6g0.5g
Arvot/100g100g56kcal8.5g1.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006