Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka6.1g5kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g32g11kcal0.3g2.2g0.2g0.5g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g44g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kiinankaali 74g15kcal1.2g1.7g0.2g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.6g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g184kcal5.4g20.2g9g4g
Valittu annoskoko298g92kcal2.7g10.1g4.5g2g
Annoskoko puolitettuna149g46kcal1.4g5.1g2.3g1g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929