Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g66g112kcal13.1g0g6.6g0g
Peruna, uusi 49g38kcal0.8g7.9g0.1g0.5g
Sipuli kuivattu 1.9g5.1kcal0.2g0.7g0g0.7g
Keittojuurekset, apetit38g10kcal0.3g1.8g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.1g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.4g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g349kcal29.2g22.6g14.6g4.4g
Valittu annoskoko299g174kcal14.6g11.3g7.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna149g87kcal7.3g5.7g3.7g1.1g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125