Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g38g20kcal2.1g2g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g5.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Graavilohi, maustettu, annos 50g28g52kcal3.9g0.5g3.8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 28g13kcal0.1g2.7g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi & ruis (Risella)56g192kcal5.1g40g1.1g4.5g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi1.9g3.6kcal0.1g0.5g0.2g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g582kcal22.8g92.2g12.8g10.4g
Valittu annoskoko299g291kcal11.4g46.1g6.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna149g146kcal5.7g23.1g3.2g2.6g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201