Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)50g175kcal6.4g34.9g1g1.6g
Atria kevyt jauheliha58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)8.2g29kcal0.4g6.2g0.3g0.4g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio2.8g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio13g36kcal3.3g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g695kcal43g83.2g20.4g4g
Valittu annoskoko299g348kcal21.5g41.6g10.2g2g
Annoskoko puolitettuna149g174kcal10.8g20.8g5.1g1g
Arvot/100g100g116kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358