Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 56g36kcal1.8g2.7g2g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)84g152kcal16g0.1g9.3g0g
Hapukoor 20% (Alma)59g121kcal1.7g1.9g11.8g0g
Purjosipuli 8.4g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Voi 20g143kcal0.2g0.1g16g0g
Hapankorppu 43g147kcal4.3g26.6g0.9g6.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 14g3kcal0g0.2g0g0g
Liivate 5.1g18kcal4.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g1246kcal57.6g63.8g80.2g14.2g
Valittu annoskoko299g623kcal28.8g31.9g40.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna149g312kcal14.4g16g20.1g3.6g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254