Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g138g234kcal20.6g0g16.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 125g74kcal12.3g3.7g0.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g19g1.9kcal0.3g0g0.1g15.9g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g873kcal66.8g7.6g62.6g31.8g
Valittu annoskoko299g437kcal33.4g3.8g31.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna149g218kcal16.7g1.9g15.7g8g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609