Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ahven 46g39kcal7.9g0g0.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g262kcal20.8g24.6g8.4g2.2g
Valittu annoskoko299g131kcal10.4g12.3g4.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna150g66kcal5.2g6.2g2.1g0.6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622