Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1248g438kcal57.7g24.3g3.7g31.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus200g699kcal28g1g63.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 998g3296kcal20g29.9g349.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%499g1148kcal144.8g12.5g59.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g11224kcal504g139g956.4g69.8g
Valittu annoskoko2980g5612kcal252g69.5g478.2g34.9g
Annoskoko puolitettuna1490g2806kcal126g34.8g239.1g17.5g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994