Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g898g180kcal11.7g26.9g1.8g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Katkarapu 606g414kcal87.5g0g6.7g0g
Herne 269g186kcal13.6g25.2g1.1g8.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Spagetti 1122g3673kcal114.3g745g12.3g37.6g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g22g88kcal7.4g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g9867kcal475.8g1606.8g135.6g95.4g
Valittu annoskoko2988g4934kcal237.9g803.4g67.8g47.7g
Annoskoko puolitettuna1494g2467kcal119g401.7g33.9g23.9g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844