Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g1348g1483kcal323.5g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Margariini 80% keskiarvo67g479kcal0.2g0.1g53.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1123g1236kcal33.7g35.9g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g6636kcal726.4g115.2g374.6g15.2g
Valittu annoskoko2988g3318kcal363.2g57.6g187.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna1494g1659kcal181.6g28.8g93.7g3.8g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486