Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1201g1544kcal249.3g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1201g432kcal21.6g76.9g3.6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g300g285kcal24g42g2.1g24g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g30g48kcal2.7g9.3g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g18g64kcal3.2g8g4g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g5187kcal611g299.6g171g61.8g
Valittu annoskoko2988g2594kcal305.5g149.8g85.5g30.9g
Annoskoko puolitettuna1494g1297kcal152.8g74.9g42.8g15.5g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040