Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala270g864kcal40.5g159.3g7g27g
Maitojuoma, profeel, valio900g180kcal29.7g16.2g0g13.5g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 270g114kcal26.5g1.1g0.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 270g374kcal33.7g0.8g26.5g0g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Ruokasuola jodioitu 14g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1125g731kcal123.7g47.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g6304kcal508.4g592.6g209.4g81g
Valittu annoskoko2988g3152kcal254.2g296.3g104.7g40.5g
Annoskoko puolitettuna1494g1576kcal127.1g148.2g52.4g20.3g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040