Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Poronliha 38g48kcal8.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g513kcal31.8g14.8g35.8g1g
Valittu annoskoko299g257kcal15.9g7.4g17.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna150g128kcal8g3.7g9g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283