Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 60g119kcal1.6g0.5g11.6g4g
Punasipuli, kuorittu, 100g59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Katkarapu, rainbow90g90kcal20.7g0g0.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio50g70kcal1.4g3.3g6g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g15g27kcal0.3g1.6g2.2g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g659kcal51.4g16.8g41.8g11g
Valittu annoskoko299g329kcal25.7g8.4g20.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna150g165kcal12.9g4.2g10.5g2.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430