Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)33g69kcal4.6g0.2g5.6g0g
Pekoni, paistettu 11g56kcal1.8g0g5.5g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Paprika vihreä 19g4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Tomaatti 82g19kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g802kcal40.2g12.2g65.6g4.8g
Valittu annoskoko299g401kcal20.1g6.1g32.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna150g200kcal10.1g3.1g16.4g1.2g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g11g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614