Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g58g18kcal2.7g1.2g0.2g0.9g
Broilerifilee, marinoimaton58g63kcal13.5g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa29g88kcal6.7g0g6.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g29kcal3g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g553kcal63.6g14.2g26.6g3g
Valittu annoskoko299g277kcal31.8g7.1g13.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna150g138kcal15.9g3.6g6.7g0.8g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555