Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 225g58kcal3.5g7.9g0.5g4.3g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.8g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g470kcal8.8g21.2g37.8g10.2g
Valittu annoskoko299g235kcal4.4g10.6g18.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna150g118kcal2.2g5.3g9.5g2.6g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180