Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g37g28kcal6.7g0.2g0.4g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g27g95kcal3.2g19.1g0.5g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton66g72kcal15.1g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Kiinankaali 66g13kcal1g1.5g0.2g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 3g26kcal0g0g2.9g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 33g12kcal1.3g0.9g0.2g0.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g6.6g12kcal0.2g2.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g541kcal56.8g52g11.4g4.6g
Valittu annoskoko299g271kcal28.4g26g5.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna150g135kcal14.2g13g2.9g1.2g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094