Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)12g84kcal0g0g9.3g0g
Kananmuna, paistettu 116g235kcal14.9g0.4g19.6g0g
Pekoni rasvainen 43g160kcal5.1g0g15.7g0g
Ranskankerma Valio51g142kcal1.3g1.8g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g1283kcal44.6g11.8g118g2.6g
Valittu annoskoko299g642kcal22.3g5.9g59g1.3g
Annoskoko puolitettuna150g321kcal11.2g3g29.5g0.7g
Arvot/100g100g215kcal7.5g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240