Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Kuohukerma57g192kcal1.1g1.7g19.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.5g33kcal0.2g0.2g3.6g0g
Paprika punainen 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tonnikala öljyssä 85g161kcal23g0g7.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g1065kcal72.8g9.2g81.4g1.8g
Valittu annoskoko299g533kcal36.4g4.6g40.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna150g266kcal18.2g2.3g20.4g0.5g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005