Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g24g103kcal0.9g0.6g10.8g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g188g66kcal4.7g6.6g0.9g4.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g24g14kcal0.9g1.1g0.6g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g28g90kcal6.5g0g6.5g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g34g24kcal4.1g0.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g605kcal34.6g18.4g39.8g9.4g
Valittu annoskoko299g303kcal17.3g9.2g19.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna150g151kcal8.7g4.6g10g2.4g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945