Juustoinen makaronilaatikko

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä(mulla ei ollut kuin öljyä hiukan).

Kuori ja hienonna sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää hienonnettu valkosipuli.

Sekoita joukkoon juustoraaste.

Voitele uunivuoka.

Sekoita jauhelihaseos ja valutetut makaronit(voi olla myös pastaakin muuten) .Kaada seos vuokaan.

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 50min.

Lisää paiston puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.

Ja hyvää on, mut ei kauheen kalori ystävällinen :)

5dl makaroneja/kuviopastaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
1/2tl mustapippuria
1tl suolaa
1tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi (mulla oli kolme)
2dl juustoraastetta

munamaito

5dl maitoa
2kananmunaa
1/2tl suolaa
1dl hienonnettua basilikaa

pinnalle

3 tomaattia
2dl juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Saparo32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima25g98kcal7.3g0g7.5g0g
Tomaatti, tuore38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima25g98kcal7.3g0g7.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Makaroni, keitetty63g61kcal1.9g12.1g0.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g880kcal61.2g34.2g54.6g2.6g
Valittu annoskoko299g440kcal30.6g17.1g27.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna150g220kcal15.3g8.6g13.7g0.7g
Arvot/100g100g147kcal10.2g5.7g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79672