Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Viinietikka balsami31g11kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy rainbow63g563kcal0g0g62.5g0g
Silakkafilee 188g270kcal30g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g1808kcal60g30.6g158.4g0g
Valittu annoskoko299g904kcal30g15.3g79.2g0g
Annoskoko puolitettuna150g452kcal15g7.7g39.6g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794