Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g50g48kcal9.5g0.5g0.8g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika vihreä 7.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 7.5g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kukkakaali 5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g7g4.2kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.5g18kcal0g0g2g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)44g79kcal0.9g2.2g7.4g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g326kcal22.8g10.2g21.4g1.8g
Valittu annoskoko300g163kcal11.4g5.1g10.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna150g82kcal5.7g2.6g5.4g0.5g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102