Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 29g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Pekoni rasvainen 18g66kcal2.1g0g6.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g282kcal12.8g13.6g19.2g5g
Valittu annoskoko300g141kcal6.4g6.8g9.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna150g71kcal3.2g3.4g4.8g1.3g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.3g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208