Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas313g875kcal59.4g0g68.8g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Ruokakerma Valio 5%500g300kcal6g14g25g0g
Poronliha 375g478kcal80.9g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5980g5130kcal317.8g149.4g358.2g9.4g
Valittu annoskoko2990g2565kcal158.9g74.7g179.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna1495g1282kcal79.5g37.4g89.6g2.4g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283