Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto156g438kcal29.7g0g34.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g500g210kcal8g43g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g313g84kcal2.5g15.9g1.3g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5990g3382kcal281.8g142.2g185g27.2g
Valittu annoskoko2995g1691kcal140.9g71.1g92.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna1498g846kcal70.5g35.6g46.3g6.8g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757