Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g170kcal0.2g0.2g18.7g0g
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1g6.3g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kuohukerma,valio,2dl233g793kcal4.7g7g81.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow466g373kcal19.6g60.6g4.2g14.5g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g700g560kcal118.9g0g5.6g0g
Katkarapu 210g144kcal30.3g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 874g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g4355kcal358g181.2g227.4g46.4g
Valittu annoskoko2996g2178kcal179g90.6g113.7g23.2g
Annoskoko puolitettuna1498g1089kcal89.5g45.3g56.9g11.6g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670