Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 560g195kcal25.6g10.8g1.7g13.9g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Palvikinkku HK 3%210g210kcal37.8g1.1g6.3g0g
Sipuli, paistettu 140g142kcal1.8g6.8g11.5g2.4g
Oliiviöljy 252g2229kcal0g0g252g0g
Herkkusieni 280g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)140g287kcal1.7g64.4g2.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä560g616kcal43.7g100.8g2.8g44.8g
Papu valkoinen, keitetty 560g603kcal47.2g78.4g2g39.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g8844kcal334.8g556g561.6g220.2g
Valittu annoskoko2996g4422kcal167.4g278g280.8g110.1g
Annoskoko puolitettuna1498g2211kcal83.7g139g140.4g55.1g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613