Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g875g2363kcal153.1g0g192.5g0g
Sipuli 403g122kcal5g19.3g0.8g6.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g123g91kcal5.5g15.8g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g63g195kcal10.7g34g1.8g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g98g88kcal2.9g3.4g6.9g0.7g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g35g315kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g6347kcal354.4g145g474.4g31.4g
Valittu annoskoko2996g3174kcal177.2g72.5g237.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna1498g1587kcal88.6g36.3g118.6g7.9g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390