Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1600g2720kcal192g0g160g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g200g740kcal27.8g145g5g8.2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g600g1680kcal13.8g21g168g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Mineraalisuola keskiarvo 20g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g11643kcal583g351.4g756.8g21g
Valittu annoskoko2996g5822kcal291.5g175.7g378.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna1498g2911kcal145.8g87.9g189.2g5.3g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144