Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu1124g461kcal2.2g105.6g1.1g20.2g
Raparperi 749g252kcal5.2g41.2g0.7g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g936g3651kcal0g917.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g8729kcal14.8g2128.6g3.6g61.4g
Valittu annoskoko2996g4364kcal7.4g1064.3g1.8g30.7g
Annoskoko puolitettuna1498g2182kcal3.7g532.2g0.9g15.4g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970