Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g1.3g7.2kcal0.2g0.1g0.6g0.1g
Kauralese 3.1g11kcal0.6g1.4g0.2g0.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%7.5g17kcal2.2g0.2g0.9g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g140kcal10.2g4.8g8.4g2.2g
Valittu annoskoko30g70kcal5.1g2.4g4.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna15g35kcal2.6g1.2g2.1g0.6g
Arvot/100g100g234kcal17.1g8g14g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658