Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.6g31kcal0g0g3.6g0g
Pellavansiemenöljy7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g3.6g2.8kcal0g0g0.3g0g
Viinietikka 16g3.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g203kcal0g0.2g22g0g
Valittu annoskoko30g101kcal0g0.1g11g0g
Annoskoko puolitettuna15g51kcal0g0.1g5.5g0g
Arvot/100g100g337kcal0g0.3g36.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233