Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]5.8g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Pesto (Pirkka)0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g9g21kcal0.7g4g0.2g1.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Mozzarella, Euroshopper3.9g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g109kcal4.4g9g5.8g2.4g
Valittu annoskoko30g54kcal2.2g4.5g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal1.1g2.3g1.5g0.6g
Arvot/100g100g181kcal7.3g15g9.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983