Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g6.2g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Päärynä kuorittu 6.2g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto3.1g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.9g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g34kcal1.8g2.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko30g17kcal0.9g1.3g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.5g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g57kcal3g4.3g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849