Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Taloussuklaa, Fazer6.2g32kcal0.2g3.5g1.9g0.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g2.5g14kcal0.2g1.4g0.8g0g
Vispikerma Flora 20%11g24kcal0.3g0.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g170kcal4g10.8g12g0.6g
Valittu annoskoko30g85kcal2g5.4g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g43kcal1g2.7g3g0.2g
Arvot/100g100g284kcal6.7g18.1g20.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452