Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kerma, ruoka 15% Flora1.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Raparperi 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Fariinisokeri1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)3.9g7.4kcal0.2g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g171kcal2.4g26g6.2g0.6g
Valittu annoskoko30g85kcal1.2g13g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g43kcal0.6g6.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g286kcal4g43.5g10.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594