Poro-kasvissosekeitto

Käristyslihat ruskistetaan pannulla ja haudutellaan tunnin verran niukassa nesteessä, vettä ja omaa savuporofondia.

Kasvit kuutioina + Viola isoon kattilaan, 45 min keittämisen jälkeen sauvalla sekaisin, lisätään lihat, kerma, maito ja maustetaan mustapippurilla, currykin sopii.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Kimmoa61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha, paistettu 2.3g4.6kcal0.6g0g0.3g0g
Bataatti, kuorittu 2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Nauris 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili, raaka, punainen (-), annos 100g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Siirappi, tumma0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g31kcal1.4g3g1g0.4g
Valittu annoskoko30g16kcal0.7g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2.3g5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373399