Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Hiiva 0.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g173kcal3.2g24.4g6.6g1.4g
Valittu annoskoko30g86kcal1.6g12.2g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g43kcal0.8g6.1g1.7g0.4g
Arvot/100g100g289kcal5.4g40.8g11g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384693