Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 7.8g13kcal1.3g0g0.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g6.6g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, raaka, annos 100g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%2.6g2.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g49kcal3g2.8g3g0.4g
Valittu annoskoko30g24kcal1.5g1.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.8g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g81kcal5g4.7g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264