Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g24kcal1.2g0.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko30g12kcal0.6g0.4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.3g0.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2g1.3g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532