Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g23g22kcal1.8g3.2g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g87kcal3.8g7.6g4.8g3.6g
Valittu annoskoko30g44kcal1.9g3.8g2.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1g1.9g1.2g0.9g
Arvot/100g100g145kcal6.3g12.7g8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678