Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,35.9g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit4.7g1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g4.7g8.7kcal1g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g134kcal5.4g5.2g9.6g0.4g
Valittu annoskoko30g67kcal2.7g2.6g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal1.4g1.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g223kcal9g8.7g16g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245