Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)11g18kcal2.1g0g1g0g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Curry Paste red, Aroy-D0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow2.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Flora culinesse0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Fraiche 5% Valio2.7g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kookosmaito 2.2g4.6kcal0g0.1g0.5g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g60kcal4.4g2.2g3.4g0.2g
Valittu annoskoko30g30kcal2.2g1.1g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.1g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.4g3.7g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586