Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g6.5g14kcal0.7g0.1g1.2g0.2g
Sipuli, tuore1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 8.5g5.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kiinankaali raaka 100g3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g48kcal1.8g3.8g2.6g1g
Valittu annoskoko30g24kcal0.9g1.9g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.5g1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g80kcal3g6.3g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062