Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kahvikerma hyla Valio1g1.4kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g14g25kcal2.6g0g1.5g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g57kcal5.2g0.8g3.4g0g
Valittu annoskoko30g28kcal2.6g0.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal1.3g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g94kcal8.6g1.3g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139