Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g6.8g4kcal0.6g0.3g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)4.1g11kcal1.2g0g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g1.6g5.3kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.2g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.1g2.5kcal0.2g0g0.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)3.4g2.3kcal0.5g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g3.1g4.1kcal0.4g0.2g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g77kcal7.4g4.6g2.6g1g
Valittu annoskoko30g39kcal3.7g2.3g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.9g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g129kcal12.4g7.7g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020