Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni5.5g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk14g14kcal3.1g0g0.1g0g
Paprika keltainen 4.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g81kcal7.6g8.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko30g41kcal3.8g4.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.9g2.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal12.6g14.6g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217